Mida de la lletra:  AAugmenta la mida del text  A Redueix la mida del text  A Restaura la mida del text  
16/01/2021 21:47:28

Informació o queixa a la Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC)


Nivell 4. Tramitació electrònica
Objecte:
L'OMIC té com a objectiu ajudar als consumidors i usuaris en la defensa dels seus drets i donar la informació necessària sobre aquelles problemàtiques que els afecta en temes de consum.

Persones destinatàries:
- Persones físiques o jurídiques de Manlleu que han adquirit bens o serveis tant en comerços com a través de professionals del nostre municipi i d'altres poblacions que estiguin en territori estatal o europeu. Que han contractat de manera presencial en un establiment, de manera telefònica, en el mateix domicili o amb comerç electrònic.

- Persones consumidores d'altres poblacions que han adquirit bens o serveis proporcionats per professionals o comerços de Manlleu.


Import:
Gratuït

Observacions:
- És necessari que el propi consumidor hagi fet arribar a l'empresa la seva reclamació. Si en el termini d'un mes, el consumidor no ha rebut cap resposta o la que ha rebut per part de l'empresa no li satisfà és quan pot dirigir-se a les nostres dependències per iniciar un procès de mediació si s'escau.

- Juntament amb el model de reclamació/mediació és necessari aportar tota la documentació que faci referència a la reclamació i/o denuncia que presenteu: còpia de contractes signats, rebuts, factures, tiquets de compra, números de referència o incidència en les gestions telefòniques relacionades amb els serveis bàsics, publicitat vinculant, etc

Consulteu tota la informació d'interès a Oficina Municipal d'Informació al Consumidor

Com sol·licitar-ho presencialment:
A l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Cal sol.licitar CITA PRÈVIA.


Com sol·licitar-ho telemàticament:
Per a tramitar en línia cal que disposeu d'un certificat digital: idCAT, idCATmòbil, DNI electrònic, CERES, etc... Podeu consultar aquí tots els certificats digitals admesos

Inicieu la tramitació, a continuació empleneu el formulari web i adjunteu-hi la documentació que s'assenyala en l'apartat "Documentació complementària".

Tramitació electrònica
Inici


FEDER
Plaça Fra Bernadí, 6 | (08560) MANLLEU
Tel. 93 850 66 66 | Fax 93 850 79 70
E-mail: ajuntament@manlleu.cat